sourdough bread

Buurtbrood

Brood zoals brood hoort te zijn

Handgevormd en lang gerezen zuurdesembrood gemaakt van een mix van tarwebloem, tarwemeel en een beetje rogge. Het brood heeft een verfijnde, licht fruitige smaak en omdat we het bakken in een steenoven heeft het een lekkere knapperige korst. Door het hoge watergehalte is dit brood perfect om in te vriezen. Zo heb je altijd lekker vers brood.

  • Gemaakt van het beste biologische molengemalen Hollandse graan

  • Brood zonder onzin: we gebruiken alleen graan, water en een snufje zeezout

  • Het brood rijst tot een dag aan toe. Dit zorgt voor een complex en fruitig aroma met een aangenaam licht zuurtje, zodat het beleg het beste tot zijn recht komt

  • Wij werken op kleine schaal en het brood wordt op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt

  • Het brood wordt gebakken op een steenvloer voor de knapperigste korst

Ander lekkers

Naast buurtbrood bakken we wekelijks specials zoals bijvoorbeeld spelt- en meergranen desembrood met zaden en pitten en focaccia. Verder bakken we naast brood ook koekjes, taart en ander lekkers.